S-au schimbat multe lucruri de la inventarea motorului cu combustie interna incoace. Tehnica si tehnologia au evoluat impreuna catre un prezent inovator si accesibil pentru toata lumea. In acest caz putem include noile tehnologii care ne fac viata mai usoara, in ceea ce priveste incalzirea si necesarul de apa calda pentru casa noastra.

Daca pana nu demult, pentru acestea era nevoie de centrale termice foarte mari, care ocupau spatiu prea mult si erau destul de costisitoare, savantii domeniului nu au stat degeaba. Asa ca au construit pentru case si apartamente pompe de caldura care incalzesc si apa menajera. Da, ati citit bine, exista acum pompe de caldura care va asigura necesarul de apa calda menajera. Cu o capacitate de 190 de litri, aveti destul apa pentru o baie cu spuma, vreo 10 dusuri rapide, sau pentru spalarea a peste 400 de farfurii.

Suna bine, nu e asa? Daca va ganditi ca probabil costa prea mult, ei bine aflati ca va puteti acoperi investita in mai putin de un an de la achizitionare. Ce investitie mai desteapta ca aceasta puteti face? Daca o centrala termica cheltuie bani si consuma energie, fie ea electrica sau calorica, si investitia se transforma rapid in cheltuiala, cu o pompa de caldura, cheltuielile sunt aproape minime.

Avand in vedere ca transforma aerul cald in sursa de incalzire a apei menajere costurile de functionare se rezuma doar la consumul de electricitate. Totusi, are un consum atat de mic, incat veti simti diferenta in buzunarul dumneavoastra chiar din a doua luna. Fiind produse inovatoare aceste pompe de caldura, pot functiona chiar si la temperaturi de -35 de grade sau temperaturi pozitive ce trec de 40 de grade.

In plus, puteti instala pompe de caldura oriunde, fiindca ocupa un spatiu relativ mic. Dupa instalare veti descoperi ca aceste pompe se utilizeaza foarte simplu, drept pentru care va garantam ca veti fi multumit de achizitia facuta.

Pentru mai multe detalii puteti oricand sa cautati in mediul online informatii aici, sau sa mergeti la reprezentantele marilor firme care comercializeaza aceste dispozitive.