Acum ceva timp a fost pusa in vigoare o noua hotarare guvernamentala care prevede faputl ca statul se obliga sa sustina financiar fiecare persoana fizica sau juridica sa isi achizitioneze panouri solare. Este evident ca tot mai multe familii au luat decizia de a cumpara macar un panou solar care sa ii ajute sa economiseasca bani si in acelasi timp sa nu polueze mediul.

SOLAR_WATER_PUMP_1280_optCu toate acestea, persoanele fizice care isi cumpara un singur panou solar  nu sunt la fel de avantajate ca si persoanele fizice sau juridice care achizitioneaza mai multe panouri solare. Cu cat este mai mare numarul de panouri cu atat creste si subventia de la stat care este menita sa ajute la conservarea naturii.

Daca esti interesat sa economisesti bani buni la factura de energie electrica si in acelasi timp sa ajuti la conservarea naturii, atunci acest ajutor guvernamental va pica la tanc. Pentru a te documenta cu privire la actele de care ai nevoie pentru a beneficia de ajutorul statului poti accesa linkul acesta.

De asemenea trebuie sa ai grija de la ce magazin cumperi, pentru ca nu toate au incheiat parteneriate cu Guvernul Romaniei, astfel ca desi in acte vei beneficia de reducere, in realitate nu va exista nicio reducere.

De obicei magazinele care accepta parteneriatul statului au afisat acest lucru inca de la intrare. In cazul magazinelor online, acest lucru va fi afisat pe prima pagina sau pe pagina politicii de functionare. Alege un panou solar care ti se potriveste, in functie de marimea casei tale, si beneficiaza de reducere si de economie pe termen lung.