S-au dus vremurile in care trebuia sa iti incalzesti casa cu orice, iniferent de cum arata. In prezent chiar si sursele de caldura ale caselor s-au schimbat foarte mult. Nu este important doar sa incalzeasca, este la fel de important sa arate bine. Chiar foarte bine.

Semineele sunt foarte frumoase si calduroase, dar cum aduci un semineu intr-un apartament? La fel si unele radiatoare pot fi incredibil de ingenioase, dar daca ai copii mici, cum ii tii departe de radiator, pentru a nu se frige?

Pentru cei care locuiesc la bloc, sau ai copii mici, dar si pentru toti cei care isi doresc un sistem de incalzire simplu si eficient exista pe piata panouri radiante. Aceste panouri functioneaza cu ajutorul curentului electric, insa consumul este foarte mic; mai mic decat daca ati folosi o centrala termica cu gaz.

Pe langa avantajul economic pe care il au aceste panouri, avantajul estetic este poate cel mai flatant. Arata exact ca un tablou, iar in functie de preferintele dumneavoastra puteti cere, atunci cand comandati un panou, sa fie imprimat cu imaginea dorita. Fie ca este vorba despre tabloul preferat fie ca este vorba despre o fotografie cu familia, orice va place, se poate imprima pe panou.

Nu va faceti griji in legatura cu imaginea, pentru ca nu se parli sau ingalbeni de la caldura. Panorile radiante radiaza unde infrarosii care incalzesc aerul din camera cu ajutorul vibratiilor, astfel ca panoul nu este afectat de caldura.  In functie de suprafata camerei, puteti alege panouri radiante mai mari sau mai mici, insa consilierii de vanzari va pot indruma care marimea perfecte.

Nici macar nu sunt foarte scumpe, cel mai ieftin plecand de la cateva sute de lei, in timp ce consumul lunar per panou radiant nu trece de 40 de lei pe luna.