• Servicii

Alegerea si proiectarea sistemelor si produselor asociate surselor alternative de energie necesita cunostinte solide si experienta in domeniu.
Plecand de la tema de proiectare comandata de d-voastra functie si de bugetul alocat, va oferim cele mai fiabile si avantajoase configurari de sisteme care sa satisfaca cerintele si nevoile d-voastra.
Impreuna cu partenerii nostri elaboram proiecte tehnice, planuri de afaceri si studii de fezabilitate eligibile.
Impreuna cu partenerii nostri, va vom oferi  asistenta in vederea obtinerii finantarii si a autorizatiilor si avizelor necesare implementarii unor proiecte regenerabile cu injectie in retea, cu privire la:
– intermediere in obtinerea unei scheme financiare in baza proiectului elaborat;
– autorizatie de constructie;
– aviz tehnic de racordare;
– studiu de solutie;
– autorizatie mediu;
– licenta producere;
– contracte furnizare energie electrica;
– contract cu OPCOM.
La cererea d-voastra va oferim servicii de livrare si montaj la amplasamentul dorit a echipamentelor / sistemelor comandate de la noi.
Pentru fiecare echipament tehnic / sistem achizitionat de la noi, primiti garantia oferita de producatorul acestora si asistenta tehnica in perioada de garantie.
Mai multe detalii gasiti la seciunea Termeni si conditii.
Studiul de eficienta energetica, elaborat unui consumator de energie, contribuie la asigurarea unui consum eficient al energiei, în scopul maximizarii profitului prin minimizarea costurilor energetice, marind in acest mod rentabilitatea.

Avem experienta practica si cunostintele tehnico-legislative necesare pentru a va oferi rezultatele cele mai bune pe termen scurt si mediu.

Garantam reduceri ale cheltuielilor cu energia electrica in balanta de plati a companiei d-voastra cu 10% pana la 30%, prin implementarea acestor studii de eficienta energetica.

Avantajele implementarii unui studiu de eficienta energetica:
1. Cresterea economiei la costurile operationale, conducand la cresterea performantei afacerii.
2. Califica compania in programe de investitii privind eficienta energetica.
3. Sustine profitabilitatea si competitivitatea.
4. Includerea responsabilitatii sociale in cultura corporatista a afacerii, implementarea unei strategii de brand “green”;
5. Permite organizatiei sa ramana la un nivel ridicat al inovatiei, relatiei cu clientii si conformitatii.
6. Reduce riscul cauzat de cresterea pretului la energie electrica.

Fie ca vreti sa cumparati un teren si nu stiti ce costuri si acte implica acest lucru din perspectiva alimentarii cu energie electrica si termica, ca vreti sa alegeti tariful potrivit nevoilor de consum ale d-voastra, fie ca vreti sa alegeti solutia cea mai convenabila pentru d-voastra, sau ca doriti consultanta in domeniul tehnic si al legislatiei primare si secundare in domeniu, analizam problemele si va oferim raspunsurile asteptate.
Finantare in rate cu avans 0

Incepand cu 01.09.2013, societatea noastra vine in sprijinul clientilor sai care doresc sa comande produse de la noi insa nu au posibilitati financiare imediate, prin incheierea unui parteneriat cu o institutie financiara bancara.

Sistemul financiar va ofera:
– rata lunara incepand de la doar 25 lei pentru fiecare 1000 lei imprumutat;
– suma de care aveti nevoie: intre 1500 lei si 40.000 lei;
– perioada pe masura planurilor voastre: o alegeti intre 1 an si pana la 5 ani;
– dobanda variabila personalizata intre 8,5% si 12,9% pe an, conform profilului tau financiar, recompensand comportamentul responsabil.

Documente de care aveti nevoie:
– adeverinta de venit pentru anul in curs (ultimele 3 venituri incasate);
– adeverinta pentru venitul obtinut in anul anterior.

Schema de finantare a proiectului

Pentru investitiile in centralele electrice din surse regenerabile de energie, oferim scheme de finantare prin parteneriate cu institutii financiare si sprijin in elaborarea de proiecte eligibile pentru obtinere de granturi si subventii nerambursabile.
De asemenea, energia electrica produsa va fi livrata, in aceste cazuri, in sistemul energetic national si asigura prin contractele incheiate si certificatele verzi venituri constante.