• Sisteme iluminat solar exterior cu LED

Aceste sisteme de iluminat cu lampi LED alimentate din panouri solare sunt destinate pentru aplicatiile de exterior precum: iluminatul stradal, iluminatul aleilor din parcuri, iluminatul arenelor de sport, iluminatul curtilor etc.
Sistemele ofera avantaje precum: lumina puternica naturala / rece si directionata, consum de energie direct din panou, fara racordare la reteaua electrica, autonomie pe timpul noptii datorita acumulatorului, controlul incarcarii si protectia modulului solar, amortizare in maxim 2 ani a investitiei.
Despre aceste lampi care functioneaza prin sursa energiei oferite de soare putem spune ca sunt din ce in ce mai folosite, mai ales in ceea ce priveste iluminatul stradal. Acest lucru este posibil si pentru simplul fapt ca sunt cat se poate de eficiente, si economice, iar produsele de acest gen sunt tot mai cautate in ceea ce priveste iluminatul stradal, pentru parcuri, si pentru gradini. Sistemele de acest tip sunt folosite pentru amenajari turistice, spatii verzi, si alte locatii de acest gen, si pot oferi o ambianta cat se poate de placuta in zonele in care sunt amplasate.

In ceea ce priveste functionarea acestor lampi solare, mai putem adauga ca au la baza un principiu destul de simplu. Astfel, lumina prezenta pe durata unei zile, va trece printr-un ciclu in cadrul careia este transformata in curent electric, fiind folosita mai apoi pentru iluminat pe timp de noapte. Energia din acest acumulator este transformata la randul ei in lumina prin folosirea unui bec economic pe timpul noptii, ceea ce inseamna ca zona in care sunt amplasate aceste lampi solare vor fi iluminate pe timp de noapte cu ajutorul energiei stocate pe timp de zi. Aceasta lampa solara este de asemenea comandata de catre un mic senzor de lumina, cel care va porni si se va opri automat atunci cand va fi necesar. In ceea ce priveste puterea luminoasa, despre aceasta mai putem adauga ca este dependenta de puterea panoului solar, acumulatorului si a becului economic. Astfel se va tine cont de aceste detalii atunci cand se va dori obtinerea unei cantitati de energie electrica potrivita pentru domeniul de activitate in care va fi folosita. Sistemele de acest tip sunt sisteme neconventionale si economice si sunt o tehnologie relativ noua aparuta pe piata romaneasca, insa calitatile si beneficiile oferite sunt recunoscute peste tot in lume.

Denumire Caracteristici Garantie Producator Pret EUR (+TVA)
Lampa solara stadala Led „All in one” 45W/20W/21Ah/5,6m 2 ani Weigood (Ch) 628
Lampa solara stadala Led „All in one” 40W/60W/30Ah/6,7m 2 ani Weigood (Ch) 782
Lampa solara stadala Led „All in one” 60W/80W/45Ah/7,8m 2 ani Weigood (Ch) 1028
Stalp iluminat cu LED si panou solar 185W/20W/200Ah/7,8m min.1an Western Co SNC (IT) 974
Stalp iluminat cu LED si panou solar 185W/24W/200Ah/7,8m min.1an Western Co SNC (IT) 1010
 Stalp iluminat cu LED si panou solar 185W/30W/200Ah/7,8m min.1an  Western Co SNC (IT) 1045

20W-all-in-one-solar-street-light

 Caracteristici Garantie Producator Pret (+TVA)
185W/20W/200Ah/7,8m min.1an Western (It) 974 Euro
185W/30W/200Ah/7,8m min.1an Western (It) 1045 Euro